NED

In de beste vorm van je leven

DIENSTEN

Personal Training

1-op-1 of 1-op-2 privé training met  uitgebreide testen en metingen.


Personal Training is er voor de persoon die een stok achter de deur nodig heeft en/of zo efficient mogelijk zijn of haar doel(en) wilt bereiken. Na het intakegesprek met de fitness coach wordt er getest en gemeten. Zonodig wordt de voeding aangepast naar een passend dieet.

Na een bepaalde trainingsperiode worden de resultaten vergeleken en wordt er geavalueert. Alles wordt bijgehouden.


  • Super Effectief
  • Maatwerk
  • Voedings- en lifestyle advies
  • Privésfeer (eigen muziek)
  • Gratis fruit, drank, handdoek
  • Gratis intakegesprek
  • Flexibele agenda


Dagelijks op afspraak (07:00-20:00)


Zie INVESTERING

Cross Workout

Circuittraining in kleine groep van circa 6 personen.


Cross Workout is een groepsles met een klein groepje. Wat veel aandacht voor het individu garadeert. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen. Het hele lichaam wordt getraind d.m.v. krachttraining en cardiotraining.

Een vetverslindende, spiertonende en gezonde fitness training waar je energie van krijgt en lekkerder in je vel komt te zitten.


  • Effectief
  • Vetverbranding / Gewichtsverlies
  • Spiertoon
  • Kleinschalig
  • Gezond & Gezellig
  • Geen abonnement


Maandag      van 20:00 tot 21:00

Donderdag  van 20:00 tot 21:00


Zie INVESTERING

Yoga

Vinyasa Yoga  in kleine groep van max. 6 personen. 


Vinyasa yoga stamt af van Ashtanga Yoga en is een actieve vorm van yoga. Ashtanga is een vaste serie yogahoudingen, in Vinyasa is er meer ruimte voor creativiteit en is er geen vaste volgorde. Je doet achter elkaar ‘een flow’ aan yogahoudingen op de beweging van je ademhaling. De houdingen vloeien in elkaar over. Vinyasa betekent ook letterlijk ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’.


  • Veel aandacht
  • Gezond & Gezellig
  • Geen abonnement


Donderdag van 09:00 tot 10:00


Zie INVESTERING

OVER

Robin van Deursen

Jouw personal trainer in Den Haag Scheveningen


Feel Fitness is ontstaan uit de passie die Robin heeft voor fitness, gezond leven en denken. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van de hun sportprestaties, gezondheid en welzijn. Zijn filosofie is simpel, maar zo waar. Als jij je krachtiger voelt en meer energie hebt haal je meer uit je potentie op welk gebied dan ook. Van het spelen met je kinderen tot het scherp handelen op de beurs.


Hij onderscheid zich door...

Naast het begeleiden bij trainingsprogramma’s zet hij, zo nodig, voor de nodige gedragsverandering, NLP-tools (praktische psychologie) in middels ongedwongen gesprekken. Dit is wat hem onderscheidt van andere trainers.


"In mijn optiek maakt dit mijn vak compleet, want met de juiste mindset naast je training is er maar één weg: Recht op je doel af! Zo kom en blijf je…

IN DE BESTE VORM VAN JE LEVEN.

TESTIMONIALS

Charly Lownoise

Vroeger vond ik trainen niks aan. Een beetje aan ijzers trekken..., maar sinds ik bij Robin train, en hij met leuke nieuwe verassende oefeningen komt, vind ik het weer kikke. Ik voel dat ik beter in mijn vel zit. Ik krijg er meer uithoudingsvermogen van en het is ook gewoon heel gezellig!

Charo Moreno

Working out with Robin, motivating me and helping me to focus on my objectives, has proved to be this year's best investment!!! He is gentle but firm and focused. 5 months after my first day I can say that my 1st objective (getting fit) is more than accomplished thanks to him. I strongly recommend joining his studio. It is a lifestyle changing experience!



Olivier Zeestraten

Robin is een weergaloze personal trainer. In de drukte van mijn werk zijn de 2 uren die ik wekelijks met hem heb onmisbaar. Ik vind zijn kennis en professionaliteit tezamen met de goeie gesprekken enorm waardevol. Bovenaan staat zijn stevige aanpak, serieus resultaat halen lukt met Robin. Hij leeft het ook zelf en is een radicale stok achter de deur. Voor mij nodig. Als je wilt presteren in je business en op andere gebieden in je leven moet je gewoon serieus fit zijn, in je lijf en je hoofd. Dat snapt Robin als geen ander. Ik investeer daar heel graag in.


INVESTERING

Personal Training

kosten incl. 9% btw

per sessie (60 min.)

OP AFSPRAAK

Intakegesprek

GRATIS



10x

€ 690,--

€ 69,--


25x MEEST GEKOZEN

€ 1.687,--

€ 67,50


50x

€ 3.300,--

€ 66,--


Losse training

€ 79,--

€ 79,--


1-op-2 (met 2 personen)

Tarief x 1,5



Cross Workout

kosten incl. 9% btw

per sessie (60 min.)

MA & DO 20:00-21:00

10x

€ 150,--

€ 15


Losse training

€ 17,--

€ 17,--


Yoga

kosten incl. 9% btw

per sessie (60 min.)

DO 9:00-10:00

10x

€ 75,--

€ 7,50


Losse training

€ 10,--

€ 10,--


CONTACT