Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robin (rechts)

Feel Fitness is ontstaan uit de passie die Robin heeft voor fitness, gezond leven en denken. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven. Zijn filosofie is simpel, maar zo waar. Als je meer energie hebt haal je meer uit je potentie voor wat dan ook. Van het spelen met je kinderen tot het scherp handelen op de beurs.

Robin van Deursen is ruim tien jaar werkzaam als personal trainer en deed veel ervaring op in verschillende sportscholen. Zijn eigen passie voor fitness en diverse opleidingen maken hem tot een trainer die je, op een motiverende en effectieve manier, helpt je doelen te bereiken.

“Buiten het feit dat fitness een prachtige en diverse sport is, vind ik het mooi om te zien hoe het je leven ook op andere gebieden positief beïnvloedt. Lekkerder in je vel, met meer energie, zie je en doe je dingen gewoonweg anders. Naast het begeleiden bij trainingsprogramma’s zet ik, voor de nodige gedragsverandering, NLP-tools (praktische psychologie) in. Dit is ook wat mij onderscheidt van andere trainers. In mijn optiek maakt dit mijn vak compleet, want met de juiste mindset naast je training is er maar één weg: recht op je doel af!” Zo kom en blijf je… IN DE BESTE VORM VAN JE LEVEN.

Remy (links)

Mijn naam is Remy Tonino, 35 jaar. Geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs en sinds mijn 25ste mag ik mijzelf een Hagenees noemen. Van jongs af aan vond ik buiten spelen en bewegen leuker dan binnen zitten en met lego spelen. Een echt buitenkind dus.

Na de middelbare school en het afronden van mijn Havo, wist ik niet zo goed welke kant ik op wilde met mijn studie. Na een aanvankelijke zoektocht kreeg ik de kans om als fitness-instructeur te beginnen bij een kleine familie-sportschool in Wassenaar. De eigenaar zag mij al een jaar of 2 fanatiek trainen en dacht dat een baan als fitness-instructeur goed bij mij zou passen. Hiervoor had ik echter mijn fitness-A diploma nodig en wonder boven wonder vond ik deze korte studie wel interessant. Eindelijk had ik mijn richting gekozen en deed iets waar ik wel achter stond.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als fitness-instructeur en diverse opleidingen te hebben afgerond merkte ik dat ik toe was aan meer diepgang. Ik had het gevoel niet het maximale uit mijn expertise te kunnen halen door instructeur te blijven. De tijd was aangebroken voor de volgende stap: Beginnen als freelance personal trainer.

Ik ben momenteel 3 jaar werkzaam als personal trainer. Naast 1-op-1 trainingen heb ik ook groepslessen ( gladiator workout, small group training, senior fitness) en meerdere workshops op een balletschool gegeven. Daarnaast ben ik een samenwerking aangegaan met een manueel therapeut als ondersteunend bewegingstherapeut en natuurlijk de samenwerking met Robin onder de vlag van Feel Fitness. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik een ervaren allround trainer ben die jou graag zou willen helpen bij het behalen van jouw doelen.