Over ons

Robin van Deursen

Feel Fitness is ontstaan uit de passie die Robin heeft voor fitness, gezond leven en denken. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven. Zijn filosofie is simpel, maar zo waar. Als je meer energie hebt haal je meer uit je potentie voor wat dan ook. Van het spelen met je kinderen tot het scherp handelen op de beurs.

Robin van Deursen is ruim tien jaar werkzaam als personal trainer en deed veel ervaring op in verschillende sportscholen. Zijn eigen passie voor fitness en diverse opleidingen maken hem tot een trainer die je, op een motiverende en effectieve manier, helpt je doelen te bereiken.

“Buiten het feit dat fitness een prachtige en diverse sport is, vind ik het mooi om te zien hoe het je leven ook op andere gebieden positief beïnvloedt. Lekkerder in je vel, met meer energie, zie je en doe je dingen gewoonweg anders. Naast het begeleiden bij trainingsprogramma’s zet ik, voor de nodige gedragsverandering, NLP-tools (praktische psychologie) in. Dit is ook wat mij onderscheidt van andere trainers. In mijn optiek maakt dit mijn vak compleet, want met de juiste mindset naast je training is er maar één weg: recht op je doel af!” Zo kom en blijf je… IN DE BESTE VORM VAN JE LEVEN.