Personal Training

Zo werkt het…

1. Je komt eerst gezellig langs voor een heerlijk kopje koffie of thee waar wij middels een oriëntatie/intake-gesprek een goed beeld krijgen van jouw doelstellingen en huidige situatie. Als we samen besluiten met elkaar in zee te gaan trekken wij deze lijn door in een tweede bijeenkomst.

2. In de tweede bijeenkomst (de eerste sessie)  brengen we je huidige fysieke toestand in kaart middels een aantal testen en metingen. Denk hierbij aan een aantal medische testjes, een conditietest en een blik op jouw motorische vaardigheden en fitnessniveau. Nu alle informatie, van deze nulmeting, verzameld is wordt er een trainingsprogramma voor je opgesteld.

3. De trainingsprogramma’s zijn uiteraard heel specifiek voor jou in elkaar gezet. De vorm van de training verschilt dus van persoon tot persoon, maar bij iedereen letten wij op veiligheid, techniek, belastbaarheid, vorm van de dag en hoe jouw lichaam reageert op het trainingsprogramma. Alles wordt elke training bijgehouden en je hebt een uur lang onze volledige aandacht! Na een bepaalde periode word je, op dezelfde manier als bij de nulmeting, weer getest en kunnen de resultaten vergeleken worden.

4. Na aanleiding van deze testuitslagen en een evaluatiegesprek wordt er een nieuw trainingsprogramma opgesteld voor de volgende periode. Hiervan krijg je een overzichtsrapport.